OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Wednesday, 4 April 2012

Betul Betul Sweet - Blogger Cantik Di Malaysia (Part 8)

Assalamualaikum semua!

Sejak akhir-akhir ni penulis agak sibuk dengan seminar & kursus. Mungkin korang tak perasan sebab blog ni masih diupdate paling kurang 3 entri setiap hari. Sebenarnya entri tu semua dah diset guna auto-publish. Setelah hampir seminggu tak berdamping dengan Blog Rilek-Rilek , akhirnya semalam sempat la jugak buat Segmen: Bloglist Blog Rilek-Rilek. Kalau korang belum join, silalah join sekarang. Okay, tak nak cerita panjang jom kita tengok 5 blogger pilihan kali ini!

kredit gambar: Shaiful Ridzuan
Hazanis - Love Is Cinta
(Nama sebenar dia Hanisah, tapi kenapa guna nama Hazanis? Haa itu yang penulis tak tahu..hehe)

Nurulbadiah Lai - NurulBadiah Lai
(Rasanya penulis dah tak perlu kenalkan siapa dia ni. Salah seorang blogger hebbak kat Malaysia & blog Nurul sering dijadikan inspirasi blogger lain. Keep it up! Nok makang nasik minyok kekgi jangan lupa ajok...ngee)

Engku Sulwani - .:Engku Sulwani:.
(Student medik di UPM. Meme model fofular, banyak photoshoot sana sini...)

Iffah Fakhira - iffah punya belog
(Wah, muda² lagi dah ada blog. Tapi kena pandai bahagi masa blogging dengan pelajaran tau!)

Salffa Diyana - Amoi Heaxa
(Blog yang sangat simple & widgetnya sangat teratur. Blog dia selalu je kita jumpa kat bloglist blogger lain. Sebab apa? Mesti la sebab blog dia best!)

More to come!

psst: Kepada pemilik gambar di atas yang tak suka gambarnya ditampal di sini, tolong bagitau penulis. Penulis akan remove gambar tu. Okay!
Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

26 Tindak Balas:

Haruno Hana 하나 said...

blog mereka kemas :) suka singgah

shahrazali said...

dalam semua di atas,,blogger hazanis jek yg aku sllu singgah....suka giler tgok muka dia..hehehehe..

cantik2 kan diorg ni...beruntung siapa dapat..

hazanis said...

ya ALLAH, terharunya kita...thanks..:))

ANISA said...

baru tahu pasal mereka...nak terjah

Patrick Star said...

@Haruno Hana
yup, setuju sgt!

Patrick Star said...

@shahrazali
suka eh? hahaha

Patrick Star said...

@hazanis
aayok..tuan empunya bdn dah dtg. hehe. welcome dear..

Patrick Star said...

@ANISA
silakan terjah. konfem lama la anisa tersangkut kat blog dorg...

Obat Tradisional Stroke said...

alangkah sangat menarik sekali....

princess ayu said...

memang semuanya cantik belaka... =)

Engku Sulwani said...

xsangka dpt msuk dlm blog rilek2 jugak...thx! ^^
tp owner blog ni lagi comel kan?? ;p

Patrick Star said...

@princess ayu

kaan...

Patrick Star said...

@Engku Sulwani

saya mmg cooomelll sangaaat..camne boleh tau ni? hakhukhak
(ok sila letak tgn ke bahu, mata ke atas..)

Amoi Heaxa said...

tak sangka kita ada dalam list2 ni.rasanya tak layak masuk dalam list2 mereka yg hebaq2 ni :) apapon terima kasih :)

Patrick Star said...

@Amoi Heaxa

alolo, amoi super hebbak kot...
psst: blog amoi mmg xleh post komen eh?

saya said...

hazanis cantik gilaaa :)

Jai Montana said...

pergh..cun betui

~our colourful life~ said...
This comment has been removed by the author.
Nurulbadiah Lai said...

sy baru baca..
thanks sbb masukkan sekali blog sy yg xseberapa..

sy terharu
tq penulis:)

Patrick Star said...

@saya

setujuu

Patrick Star said...

@Nurulbadiah Lai

xseberapa la sgt...heheh
same-same

shary kiwiceri said...

suke blog nurulbadiah..haha..gambar besar2..senang nk tgok..xpyh nk klik2..

Ain Dzaya said...

hazanis tu..mmg sangat cantik...mek qlate la katakan...follow ilek ilek 770 :)

Cik Suraya said...

waaaa...comey3 semuanya...ade sorang orang ganu..hehe


meh..jemput singgah

http://inibelogcikgusuraya.blogspot.com/2013/01/cara-hias-diari-buku-nota-secara-kreatif.html

peluang-kerja-data-entry said...

bikin mata melek ni gan..
bening eu..
happy blogging

Ann Jasmine said...

tengah blogwalking. terjumpa ur blog.
Do follow and visit my blog. :)
www.farhanajasmine.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...