OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Thursday, 19 April 2012

Koleksi Gambar Lawak #22 (10 Gambar)

Ceriakan hari anda dengan senyuman...











Yang mana satu feveret korang?
Lagi gambar² lawak di --> I Never Laugh
Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

13 Tindak Balas:

Sue Echan said...

hihi...mmg bikin geletek hati pepagi ni..LOL..

BlueiceButterfly said...

~suka pic first..hehe
ceriakan diri di pagi hari :)

Sis AI said...

Wakaakak! Kali ni gmbar agk lawak! Yg last pic tu tak boleh blah, wakaka! Gelimat!

shark said...

pg2 dh pecah perut aku tgk patrick tue.
hahhaa..

hamzah ian said...

otromen naik basikal! hahaha

mumui said...

hehe... ultraman naik basikal pulak dahh

shahrazali said...

hahaha....aku suka yg first...haha..bru perasan diorg sme2 dari spesis pink...

Patrick Star said...

@Sue Echan

hihi ;)

Patrick Star said...

@BlueiceButterfly @shark @shahrazali

diorg satu family, sbb tu la majin bu pon selalu buat lawak...hehehe

Patrick Star said...

@Sis AI

mesti pernah buat kat kucing jiran kan...kesian kucing tu...

Patrick Star said...

@hamzah ian @mumui

lampu lip lap dah menyala, dh xlarat nak terbang...hahaha

Jai Montana said...

hahaha..no plat kereta GAY..hahaha..serius lawak...

Jee Remaja said...

hakhakhak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...