OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Tuesday, 10 April 2012

Betul Betul Genius - Project Glass: Layari Internet Guna Cermin Mata

Ia bakal mengubah kehidupan anda

Google telah melancarkan Project Glass, teknologi yang sedang dibangunkan untuk membolehkan pengguna melayari internet hanya dengan menggunakan cermin mata!


Untuk mendapatkan input daripada orang ramai tentang cermin mata yang menggunakan sistem operasi Android tersebut, mereka telah mengeluarkan gambar serta video bagaimana aplikasi ini berfungsi. Jom kita saksikan!


Amacam korang berminat tak?

Sumber: Google
Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

5 Tindak Balas:

BeLaLanG HiJaU said...

satu lagi info terbaru yang dikeluarkan oleh google, cermin mata ini juga boleh digunakan untuk memeriksa kuasa pihak lawan kita supaya senang kita nak tahu kita boleh menang lawan dgn dia ke tak...

ok, sila jangan percaya fakta itu xD

puteri kasih said...

macam2 inovasi terbaru

Patrick Star said...

@BeLaLanG HiJaU

hampir2 nk percaya..hehe

Patrick Star said...

@puteri kasih

yes. mn tau satu hari nanti semua org guna benda ni kan?

Sis AI said...

Hancur mataa.. Hancurlah mataa... And maybe kemalangan jalan raya meningkt sbb org jalan tak pandang jalan, tp duk mlayn internet, wakaka!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...