OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Tuesday, 3 April 2012

Betul Betul Cool - OfficePOD: Pejabat Di Halaman Rumah (9 Gambar)

Bekerja dari rumah

Sekarang ni, bekerja dari rumah dah jadi macam trend terutamanya yang mempunyai perniagaan sendiri. Bagi mereka ini yang mahukan ketenangan ketika bekerja dan ruang kerja yang lebih sistematik, OfficePOD adalah penyelesaiannya. OfficePOD menawarkan ruang optimum (2.1m x 2.1m) untuk seseorang bekerja dalam suasana yang lebih produktif dan ia boleh ditempatkan di halaman rumah.










Sumber: OfficePOD
Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

4 Tindak Balas:

ANISA said...

kalau la ada ofis cengini....giler best!!!

shahrazali said...

nape nk kena letak kt luar??? letak kat dalam rumah lg selamat...ye tak..
mesti ada aircond sendiri kn office tu....best2..

Patrick Star said...

@ANISA

penulis pun ada angan2 nk ada ofis camni...huhu

Patrick Star said...

@shahrazali

maybe dia letak kat luar tu sbb nk bg feel sikit. tp jgn sampai kena kebas dh la kan? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...