OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Thursday, 19 April 2012

Betul Betul Kreatif - Billboard Daripada Sos Cili (5 Gambar)

Iklan paling hot

Agensi pengiklanan Young & Rubicam telah melancarkan iklan terbaru mereka untuk Burger King di beberapa jalan di Istanbul. Billboard yang bertemakan kempen Hot Sauce itu terdiri daripada 2,548 paket sos yang disusun membentuk reaksi muka seorang lelaki setelah memakan sos pedas tersebut.






Sumber: Coloribus
Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

5 Tindak Balas:

Hanif said...

Kreatifnya!!!
salam kenal dan follow awak gak

shahrazali said...

kreatif tp tak komersial...hehe..

Ieqa Halim said...

rajin betul buat kerja macam tu . haha

ANISA said...

kreatif betul...
terbaik...xpernah dibuat org

Sis AI said...

Wakaka! Org yg tgk msti pelik gila kan.. Kalau sy, sy dh gatal dh tangan ni nk calit skit, tgk btul ke tak sos dia..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...