OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Sunday, 8 April 2012

Betul Betul Kreatif - Lampu Meja "Page by Page" (9 Gambar)

Backgroundnya boleh diubah-ubah

Lampu meja "Page by Page" adalah rekaan daripada Connect Design. Ia menggunakan lampu LED 5V yang boleh disambung pada komputer, laptop ataupun adapter USB. Lampu ini berfungsi sebagai poster pada waktu siang dan lampu tidur pada waktu malam. Yang menariknya, kita hanya perlu membelek (macam belek kalendar) untuk menukar backgroundnya. Kalau korang ada masa lebih, bolehlah melukis sendiri background ikut cita rasa korang di belakang helaian yang masih kosong. Harga jualan, USD 59 (RM 180).










Sumber: Connect design & Beautiful Life
Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

5 Tindak Balas:

Sis AI said...

Ini bukan lampu sbarang lampu nii!
Gerenti mahal kan bro?
Taktau la ngara kita ada ke tak.. Dpt dek tangan rmaja kita ni, ada2 je nk dgayakan nnti..

ANISA said...

giler comel...nak jgk...

ary_lee said...

tak pernah terfikir O_o

abdul mujib said...

gile kreatif unik dlln

khairul said...

Memang kreatif orang yang buat lampu nie..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...