OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Saturday, 28 January 2012

Betul Betul Sweet - Blogger Cantik Di Malaysia (Part 1)

Salam semua. Dalam segmen ni, penulis akan senaraikan 5 orang blogger yang cantik di mata penulis. Begitulah juga untuk part-part akan datang. Jangan salah sangka, segmen ni cuma sekadar memperkenalkan mereka kepada dunia blogging di Malaysia. Bukannya segmen cari jodoh, lagipun bukan semuanya masih single & kalau single pun belum tentu lagi diorang boleh sangkut ngan korang! Muahahaha.

Ok, cukup. Penulis yakin bukan kaum lelaki je yang selalu usha blog gadis-gadis cun ni, orang pompuan pun ramai je yang suka stalk blog diorang kan. Ngee... Kalau ada yang nak rekemen blogger yang cantik di mata korang, boleh la komen di bawah entri ni.



 Arxar Nadhirah - Arxar Nadhirah

 Cik Nathrah - Cik Nathrah

 Dayah Jelita - DaYaH JeLitA

More to come!

psst: Kepada pemilik gambar di atas yang tak suka gambarnya ditampal di sini, tolong bagitau penulis. Penulis akan remove gambar tu. Okay!

.

Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

39 Tindak Balas:

Seneorita Baharin said...

nicee... ;)

Kumbang Jingga said...

nape fatin liyana tak termasuk hehehe..my fav blogger hehe

Fasya said...

fatin suhana comel :D

Shuhaida Subri said...

sy suka fatin suhana

sara E a.k.a ct said...

fatin liyana??:(

Patrick Star said...

@Seneorita Baharin

;))

Patrick Star said...

@Kumbang Jingga

ada dlm part 3. saja letak blkg2 sikit...huhu

Patrick Star said...

@Fasya

che wan super duper comel kot

Patrick Star said...

@Shuhaida Subri

sy pong!

Patrick Star said...

@sara E a.k.a ct

FL ada di part 3 ;)

cx's said...

sj dtg bw :)

Anonymous said...

cantikkknyeeeeee.....nti dah tua cantik camni agi x?

mata merah said...

knpa ahmad kamarul x masuk ek?

Patrick Star said...

@cx's

welcome! dtglah selalu...

Patrick Star said...

@anon

haa...itu yg kita xtau...

Patrick Star said...

@mata merah

errr siapakah?

maria superfova said...

akak lagi canteeekkkk kot...!

Patrick Star said...

@maria superfova

akak memang gojes, pindah la mesia kak...lol

jebengotai said...

woow..menarik :)

blogger yg kacak x dak ka?..hehe

Patrick Star said...

@jebengotai

hmmm.. blogger laki ni susah sket, sbb xramai yg letak gmbr. diorg ni pemalu, t'msuk la gua..hehehe

kartikel.com said...

gambar aku xnak letak!

sabree hussin said...

cantik-cantik belaka demo ni .. ada banyak part pulak tu

ok nak terjah satu persatu

Patrick Star said...

@kartikel

meh sini gmbr ko, nk buat wallpaper..ngeh3

Patrick Star said...

@sabree hussin

demo kelih la blako...xdok hal

FaFa Remina said...

oh

zool said...

wah.. memang sweet tapi apesal takde link?

Patrick Star said...

@zool

link ada kat sebelah nama diorg tu...sajeje xletak kat gambar.

DaYaH JeLitA said...

aww malunyerr thanks awak :D

Patrick Star said...

@DaYaH JeLitA

samew-samew ;)

Anonymous said...

nisa kay..?? emm..die ni budak masscom kat unisel..same batch dgn die. mule2 masuk unisel dulu, die ni mcm kampung2 je..pkai tudung bse2 dgn cermin mate. lame2 dah bergaul jadilah mcm skrg. people can change.

Lensa Cahaya said...

Hahaha...bahaya nih... nanti ada yang curang!! :P

Patrick Star said...

@Lensa Cahaya

huhu...mintak dijauhkan..

@ deqla manjew said...

sy rs ada lg blogger yg cantek..bg pndgn mata sy la.. x taw la dari pandangan mata awk camne.. opppsss bkn sy taw.. sy x cantek.. nk taw x sape ??? =)

Patrick Star said...

@deqla manjew

ala, rendah diri plak..
sape2? sotset la sikit...

.::: Princess MOMOY :::. said...

comel2 semuanya...
suka tgk

azzahoney said...

paling suka fatin suhana! :)

princess ayu said...

fatin suhana best..cantik comel pandai masak heee

Anonymous said...

cantik2 semuanya. dari part1 sampai part 7. good looking ;)

cik orange jingga said...

semua manis sweeeet ^^
alhamdullilah indahnya ciptaan Allah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...