OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Sunday, 22 January 2012

Betul Betul Lawak - Hanya Di Afrika (Part 1)

Suasana yang hanya boleh diperhatikan di Afrika. Macam-macam ada...











Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

6 Tindak Balas:

eLLa n aLia said...

terharu tengok keceriaan d afrika..

Patrick Star said...

@eLLa n aLia

itulah.. w/pn hidup susah, diorg still blh tersenyum

che sakinah said...

Rindu pula tengok gambar-gambar ni..dulu saya tinggal di South Africa.

Orang hitam disana mmg suka menari pun. lahir2 dah pandai menari. gifted.

yang bestnya, walaupon just dengar lagu lori ais krim lalu depan diaorang, diaorang boleh bangun dan menari macam dengar lagu michael jackson. mmg terbaik lah diaorang nih!

kalau kita buat mcm tu kat malaysia sah2 dah orang kata kita gila.. lagu ais krim pon nak menari beria.. ye dak? hehehe :)

Patrick Star said...

@che sakinah

lagu paddle pop ke? hehe
bestnya dpt pengalaman kat sana...
kwn sy pn ada sorg yg kerja kat sana, thun depan br blk.

che sakinah said...

oh ye ke? hahaha
dia keje ape? saya study sana dulu..
kim salam kat dia eh.. suruh dia bawak balik 'beltong' banyak2. (yg halal la)

beltong = makanan orang south afrika. dulu saya suka makan... hahaha

Patrick Star said...

@che sakinah

dia kerja buat kereta kebal(betul, xtipu!). hmm klau dia nk blk nanti bleh la request beltong, nk try jugak..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...