OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Tuesday, 6 March 2012

Betul Betul Sweet - Blogger Cantik Di Malaysia (Part 7)

Salam semua. Sedar tak sedar, segmen Blogger Cantik ni dah sampai part ke-7. Adakah ini part yang terakhir? Heheh, belum lagi...

Tak sangka rupanya memang ramai yang berminat dengan entri ni. Terima kasih banyak kepada yang datang berkunjung & pada yang datang nak meng-copy paste tu, mintak tolong sangat² lupakan je lah niat tu yer. Penulis bukannya apa, kalau setakat cedok idea tu okay la kan, tapi kalau semua ayat nak copy paste sebijik, memang dah melampau kot. Ape celop? Adoi lawak la korang nih...

Okay, tak nak merapu banyak sangat. Jom kita tengok siapa yang kena... Eh,eh, siapa yang terpilih la...

sumber gambar: Salihin Ismail
Syifa Majid - bits & pieces
(Duk baca blog budak ni start tahun 2009 lagi. Macam² citer karut dia tulis & selalu sangat buat penulis gelak baca citer dia...menci! Trehehe)

Lyssa Faizureen - ! LYSSA FAIZUREN !
(Blogger fofular dengan follower berjuta-juta lemon. Penulis selalu refer tutorial kat blog dia. Thanks tau!)

Syeera Saupi - Spotted Syeera Saupi's
(Bakal doktor ni..ehem ehem. Tiba² pulak rasa nak demam ni...ngeee)

Izyan Masri - Izyan Masri
(Panggil dia Aishwarya Rai Yayan)

Einaz Shah Rizal Thomas - Einaz Shah Rizal Thomas
(Berbelit jari den nak taip nama dia ni...hoho)

More to come!

psst: Penulis nak mintak maaf pada saudara Salihin Ismail & 3Kupang Media sebab ambil gambar dik Syifa tanpa kebenaran...Nak tengok gambaq² superb? Tekan je link diorang..
psst: Kepada pemilik gambar di atas yang tak suka gambarnya ditampal di sini, tolong bagitau penulis. Penulis akan remove gambar tu. Okay!
Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

14 Tindak Balas:

ikafantasi said...

semua comel n cantik

Lyssa Faizureen said...

Alamakk . Muka Lyssa ke tu ? Errr ..

Anonymous said...

suggesting.
desperateruumate.blogspot.com

Patrick Star said...

@ikafantasi

betul tu kak ;)

Patrick Star said...

@Lyssa Faizureen

bukan. tu gambar L dlm citer death note. hehehe...

*oh em gee. blogger fofuler dtg blog kita la...*

Patrick Star said...

@Anon

thanks for da suggestn..

Anonymous said...

this one
http://daniamissroxy.blogspot.com/

Anonymous said...

syeera emang comel

gegirl said...

misshanmissyou.blogspot.com

dyabunga said...

semua cantik2..

obat tradisional alami tipes said...

sangat lah cantik sekali.....

renaPuteh said...

semua nya tante :)

aku pon nak tantek mcm dorang.. huhu!

Asep sulaeman said...

cantik nian

ELMANS BLOGGER said...

NICE AND BEAUTIFUL YOUR BLOG

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...