OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Tuesday, 13 March 2012

Betul Betul Cool - Jam LED Tokyoflash Infection

Tokyoflash Infection adalah jam tangan dengan paparan LED tiga warna; merah, kuning dan hijau. Untuk menunjukkan masa, 27 unit LED akan menyala mengikut warna masing-masing.



Kalau nak guna Tokyoflash Infection ni, korang kena belajar dulu cara nak baca waktu yang dipaparkan.



Memang cool tapi agak leceh kan? Satu lagi, kita tak tahu masa yang tepat sebab jam ni tak ada paparan saat.

Sumber: Tokyoflash
Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

4 Tindak Balas:

Anastasyea Aida said...

Budak² mesti suka jam mcm nie, siap ada lampu² lagi .. ^__^

www.anastasyea.com

Maya Diana said...

join exchange link http://www.rakanblog.com
utk trafik tinggi bro...

Patrick Star said...

@Anastasyea Aida

iye. tp mmg xtau la pukul brapa. pakai sbb lawa jer...hehe

Patrick Star said...

@Maya Diana

thanks. klo ada masa nanti gua join.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...