OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Thursday, 22 March 2012

Betul Betul Kreatif - Bandar Daripada Ubi Kentang (7 Gambar)

"Plot" oleh Peter Root

Peter Root (33) meluangkan 3 minggu di Istanbul, Turki untuk menghasilkan sebuah "bandar ubi kentang" yang lengkap dengan struktur seperti rumah, pejabat dan masjid. Untuk membuat ukiran tersebut, beliau hanya menggunakan pisau dapur dan kit membaiki basikal. Karya yang dinamakan "Plot" ini sangat detail, korang boleh nampak arial TV, ratusan tingkap dan lambang bulan di atas masjid!








Sumber: The Sun & Fresh Pics
Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

5 Tindak Balas:

Zulaikha Amielia said...

Tak busuk ke kentang tu? btw, jom comment di entry saya back

ZYASH said...

hahahahha...tak de keje lah tu...

Patrick Star said...

@Zulaikha Amielia

xkot. sbb dlm artikel tu dia ckp nk biar smpai kentang tu tumbuh pucuk..huhu

Patrick Star said...

@ZYASH

org rilek ni..haha

Uncle Jonni said...

goreng buat french fries kan lg bagus... huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...