OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Sunday, 29 January 2012

Betul Betul Sweet - Blogger Cantik Di Malaysia (Part 3)

Dah baca Part 2? Jom tengok 5 lagi blogger cantik untuk entri kali ni...

Fatin Liyana - Fatin Liyana


Linda Roslan - lynda roslan

Sarazaqea - . Sarazaqea .

Syie Mazlan - GinCoMerahJambu

More to come!

psst: Kepada pemilik gambar di atas yang tak suka gambarnya ditampal di sini, tolong bagitau penulis. Penulis akan remove gambar tu. Okay!

.
Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

21 Tindak Balas:

u.m.i.e said...

I love Fatin Liyana :)

♥ Cik Zack's ♥ said...

yg ni mmg xdpt dinafikan lg :)))

Patrick Star said...

@u.m.i.e

i think FL loves me. muahaha

Patrick Star said...

@♥ Cik Zack's ♥

yg mn? fatin liyana kah?

Hanie Dew said...

wah wah kemain.hahaha..sume lawa lawa.

GincoMerahJambu said...

to admin..awak buat saya menjerit kejap tadi sebab terkejut mana datang follower ramai2 dekat blog saya..

tapi termasuk dalam senarai ni..terima kasih

Patrick Star said...

@GincoMerahJambu

hehe...promote la sket kat member2, blog br nk bertatih ni...

aWinMelloW said...

xde hanis zalikha? farah lee pun xde, hmm... :(

aWinMelloW said...

lupe nk rekomen, maria elena pun cantik !

Patrick Star said...

@aWinMelloW

tenkiu. hanis zalikha ada dlm part4. next update!

nur ika said...

cumil2 suma..nk cumil cm2 gak..hehe..^,^

kartikel.com said...

i nak ajak semua-semua blogger kat atas ni join kartikel.com boleh? ehheh

miss lynda said...

ouh...thank you so much!! i dh la jrg update blog..tbe2 ade kt cni lak..heheh P

ryzna sha said...

saya pun comel gak XP
*tanak kalah XD

Patrick Star said...

@miss lynda

sama2. rajin2 la update blog...

Patrick Star said...

@ryzna sha

comel comel comel

Faa Maryanne said...

wahhhh :) nice nice :)

Tiara Fazlin said...

fatin liyana!

Jai Montana said...

semua cun...feewiitt..heheh ;-)

tukang kata said...

sarazaqea.. :) long time not meet her..

NJihe.am said...

layan...http://studioous.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...