OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Sunday, 12 February 2012

Betul Betul Sweet - Blogger Cantik Di Malaysia (Part 6)

Dah baca Part 5? Jom tengok 5 lagi blogger cantik untuk entri kali ni...

Irine Nadia Marcello - Irine Nadia Marcello


Suri Aryani - Suri Aryani

Fiza Fizz - kisahlovelymyrtle

Nadia (Raden) - ! Naddia...c gadis jawa (selalu gelak² manja baca blog dia ni..)

More to come!

psst: Special thanks to Kyra Hizrina & kip.
psst: Kepada pemilik gambar di atas yang tak suka gambarnya ditampal di sini, tolong bagitau penulis. Penulis akan remove gambar tu. Okay!
Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

20 Tindak Balas:

Si BuDaK KaChAk said...

gila lawa2 dorg ni...nk ngorat pun jadi takut...yela..cntik sgt...komfom rmai peminat...huhuh

Patrick Star said...

@Si BuDaK KaChAk

simpan je la hasrat nk ngorat tu, ada yg dh jd tunang org dh pong! hohoho

Kyra Hizrina said...

heyyy :D thankssss tuan belog backlink kyra ^_^ hihi

Patrick Star said...

@Kyra Hizrina

welcomeeeeee

AnithQaizern said...

tambah la part lagi..ade lagi blogger yg antik, try tgk blog nie.. mynameisnameeroslan..she quite beautiful..http://nameeroslan.blogspot.com

erlina BUNGA said...

saya pun cun gak.jom tgk belog saya. http://thepainis.blogspot.com.HAHAHAA
PSSTTT.MAIN2 JERRRRR.HAHAAHAHA

admin blog tolong said...

opss sorry.. maaf eh.. lain kali saya backlink.. sorry sgt.. =)

Patrick Star said...

@AnithQaizern

namee memang antik...hehehe *joking*

Patrick Star said...

@erlina BUNGA

kekonfidenan itu saya suka. ini betul2, bukan main2 ;)

KaKTuS BeRDuRi said...

cun3..

GONG said...

bro, nak suggest:

*Nurulbadiah Lai (nurulbadiah.blogspot.com)
*SweetSyaza (sweetsyaza.blogspot.com)

blogger2 ni pun sweet jugak, ramah lagi.

Patrick Star said...

tengs. bleh msuk dlm next post ni...

Anonymous said...

minah ni pon bleh tahan ---> http://wahyde.blogspot.com/

Hana_Maroo said...

masyaallah.. smua cntk2... >_,
nk jd cntk gak la, nti rmai followers.. hah hah..
>_* XoXo

azzahoney said...

fiza fizz punye link tak boleh klik lah. :/

Patrick Star said...

@Hana_Maroo
amiin..hehe

Patrick Star said...

@azzahoney
thanks. x perasan plak tersalah letak link...ok, dah edit dah..

~our colourful life~ said...

hai! saya rekemen blogger ini !! >> www.nazrinzubir.blogspot.com . dia cantik!
lagi satu, mana gambar saya? takde pon... :'(

sudi-sudilah melawat blog saya >> www.sweet7colours.blogspot.com

fredd said...

boleh tahan...

Anis Najwa said...

mau jugk cantik mcm diorg.... :) hewheww

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...