OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Friday, 3 February 2012

Betul Betul Lawak - Apa Kesalahan Lelaki Ini?

Apalah kesalahan lelaki ini sehingga dikenakan hukuman sebegini rupa? Ah, tak sanggup nak tengok...




Bukan main semangat lagi budak perempuan tu melontar. Nak dapat hadiah teddy bear agaknya...keh3

psst: moralnya, jangan cepat merugut dengan pekerjaan korang!

.
Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

4 Tindak Balas:

Ridzwan Mohamed said...

keSALAHan lelaki itu adelah SALAHudin...

he3 jgn ambik hati pade mereka yg bernama salahudin.gurau je

MawardiYunus said...

hahahah,, pukul lagi, pukul lagi

Patrick Star said...

@MawardiYunus

hahaha...kesian kot kat pak cik tu

fauzi said...

apa kaitan moral of story dgn cerita di atas?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...