OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Monday, 6 February 2012

Betul Betul Kreatif - Bus Stop Yang Jarang Ditemui (Part 2)

Selain shopping mall & food corner, bus stop juga antara tempat yang sering menjadi tumpuan orang ramai. Jadi banyak syarikat yang menggunakan bus stop untuk memperkenalkan produk mereka kepada umum. Ada juga bus stop yang dibina bagi menggambarkan keistimewaan tempat tersebut. Jom tengok idea kreatif diorang. Ini bahagian kedua, klik SINI kalau nak tengok Part 1.









Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

2 Tindak Balas:

karyawanbisu said...

howaaaaa.. ni sume kat obersi nih.. bila plak kat malaysia nak ada ek ??

Patrick Star said...

@karyawanbisu

entahla bila nk ada kat malaysia...nk jugak merasa tggu bas sambil main buai. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...