OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Saturday, 30 June 2012

Segmen: Bloglist Blog Rilek-Rilek Julai 2012

Blog kembali aktif

Assalamualaikum & salam sejahtera semua. Kalau korang perasan, akhir-akhir ni Blog Rilek-Rilek dah jarang diupdate disebabkan penulis terpaksa hadiri beberapa kursus. Jadi sempena mengaktifkan balik blog ni, penulis nak anjurkan satu segmen.

Segmen kali ni lebih kurang sama dengan segmen pertama yang penulis anjurkan sebelum ni. Untuk korang yang join segmen ni...korang akan dapat trafik & backlink percuma dari Blog Rilek-Rilek. Bukan tu saje, secara automatik blog korang juga akan dimasukkan dalam Bloglist Mesti Terjah! (akan kekal sehingga 1 Ogos 2012). Dan yang paling best, penulis akan pilih sekurang-kurangnya 5 blog untuk disenaraikan dalam bloglist utama blog ni!


Jadi kalau korang berminat nak join, meh baca apa yang perlu korang buat:

SYARAT² PENYERTAAN
1. Buat satu entry dengan tajuk Segmen: Bloglist Blog Rilek-Rilek Julai 2012
2. Copy paste banner di atas & linkkan ke entri ini.
3. Segmen ni simple jer, jadi ikut suka korang la nak tulis apa atau nak tag kawan² yang lain. Tapi kalau boleh, letak la Blog Rilek-Rilek jugak kat bloglist korang. Baru la ada win-win situation kaaan..
4. Jangan lupa tinggalkan link entri korang tu kat ruangan komen.

Ok! Dah siap!

TARIKH TUTUP
10 JULAI 2012
Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

10 Tindak Balas:

mumui said...

http://bibie-mumui.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-blog-rilek-rilek-julai.html

AL AZRUL said...

busy sangat kot, slmt kembali..

KakLangMia said...

KakLang join ^-^

http://mialalola.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-blog-rilek-rilek-julai.html

cx's said...

http://cxopportunities.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-blog-rilek-rilek-julai.html

mi$$ch0c0laTe said...

http://mycadburychocolateblog.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-blog-rilek-rilek-julai.html

En. Beyazid said...

http://apelak.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-blog-rilek-rilek-julai.html

Waalid5035 ™ said...

join..hehe

http://permataperjuangan.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-rilek-rilek-julai-2012.html

beta kupu said...

Nak tumpang join.. =)

http://betakupu.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-blog-rilek-rilek-julai.html

Najaa Jonit said...

http://najaamag.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-blog-rilek-rilek-julai.html

Najaa Jonit said...

http://mapplexpression.blogspot.com/2012/07/segmen-bloglist-blog-rilek-rilek-julai.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...