OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Friday, 2 March 2012

Jom Exchange Bloglist Dengan BLOG RILEK-RILEK

Salam semua... Penulis nak ajak semua warga blogger untuk join segmen pertama anjuran Blog Rilek-Rilek. Disebabkan blog ni baru sebulan lebih, penulis belum lagi ada bloglist. Jadi dengan segmen ni, boleh la penulis kumpul blog untuk buat satu bloglist baru & bila korang dah join nanti, penulis akan tempatkan bloglist tu di sidebar. Kalau berminat, meh la join!





SYARAT PENYERTAAN:

1. Letak link Blog Rilek-Rilek (http://rilekrilek.blogspot.com/) dalam bloglist korang.
2. Buat satu entri dengan tajuk: Jom Exchange Bloglist Dengan BLOG RILEK-RILEK.
3. Copy kod banner di atas & tampal pada entri tadi.
4. Tag 2 rakan blogger yang lain.
5. Tinggalkan url entri korang dalam ruangan komen di bawah. Siap!

TARIKH TUTUP:

12 Mac 2012 (kalau ramai yang berminat, tarikh mungkin akan dipanjangkan...)

psst: Penulis akan cuba update dengan kadar segera. Jadi lagi cepat korang join, lagi cepat la blog korang tersenarai dalam bloglist tu nanti!
Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

21 Tindak Balas:

Nurfarahin Yusof said...

http://nurfarahinyusof23.blogspot.com/2012/02/jom-exchange-bloglist-dengan-blog-rilek.html

Aida Effarina said...

sorry sy tak sempat nak update blog pun, apatah lg nak wat entry baru, skrg tgh final exam.. huhuu

thanks for dropping by ek :)

Masz Sidek said...

Join n follow sini...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/02/jom-exchange-bloglist-dengan-blog-rilek.html

Waka Waka said...

http://montel-comel.blogspot.com/2012/02/jom-exchange-bloglist-dengan-blog-rilek.html

nur chahaya abadiey said...

salam.

thankz jmpt sy..kalu ad mse sy join yer.. :)

gud luck..

Miss AdDA said...

done joining ur segment :P

http://aredaluv.blogspot.com/2012/02/jom-exchange-bloglist-dengan-blog-rilek.html

thanks :P

Ummi Hanie said...

salam, banner awk dah selamat landing kat blog khas utk bloglist sy;

http://mysecondlink.blogspot.com/

nur adilah said...

ila join :)
http://adilaharshad.blogspot.com/2012/02/jom-exchange-bloglist-dengan-blog-rilek.html

O CIKTEDDY said...

ok cik da letak..thanks yaw!pasni same2 la kite singgah menyinggah =D

Alieza Dayasari said...

waaaa.... blog awak menarik.. header nice.....
hihi... dah click semua iklan di sini.... singgah2 santai juga erk.

liyana said...

salam nak join..:)
http://kiranasyah.blogspot.com/

✿ Milly Molly ✿ said...

Milly join!

http://beingcolorful.blogspot.com/2012/03/jom-exchange-bloglist-dengan-blog-rilek.html

Thanx ;)

yqnq ellyana said...

http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/2012/03/jom-exchange-bloglist-dengan-blog-rilek.html

Anyzz Mohd said...

http://anyzzmohd.blogspot.com/2012/03/jom-exchange-bloglist-dengan-blog-rilek.html

nard said...

joinn !


http://luahanhatiwithoutsuare-nard.blogspot.com/2012/03/jom-exchange-bloglist-dengan-blog-rilek.html

shahjiehan said...

sebulan lebih pon dah power...!!

tahniah dan teruskan usaha.. =)

Citra NaniZam said...

joint..

http://citrananizam.blogspot.com/2012/03/jom-exchange-bloglist-dengan-blog-rilek.html

Eyfa Nadya said...

tq jput eyfa insyaalah kalu ade mase ifa join k

Nurul Ashikin bt Azizan said...

http://aishnur.blogspot.com/2012/03/jom-exchange-bloglist-dengan-blog-rilek.html

!eDa said...

silakan.......
http://nhf1609.blogspot.com/2012/03/blog-post.html ....tq!!

samsul arifin Motamat said...

alahamdulillah...saya baru je letak link anda di blog saya harap tuan pun leh letak link saya di blog tuan



http://androzip.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...