OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Friday, 6 July 2012

Betul Betul Sweet - Blogger Cantik Di Malaysia (Part 9)

Assalamualaikum semua!

Okay, rasanya dah 3 bulan penulis tak buat entri susulan berkaitan Blogger Cantik. Tuptup malam ni ada masa lebih untuk BW jadi terhasil lah part ke-9 ini.. Sebelum tu penulis nak jemput korang semua join segmen terbaru --> Segmen: Bloglist Blog Rilek-Rilek Julai 2012. Ringan-ringankanlah tangan korang tu yep!

5 blogger pilihan kali ini..

Eva Romina - Titik Noktah
(Blogger & cikgu dari Kuching, Sarawak. 
Kalau dapat teacher cun macam ni masa kecik-kecik dulu kan best...ngee)

Ajwin Ajeera - Ajwin Ajeera
(Awin ni dah lama bergelar blogger & akhir-akhir ni banyak entri dia pasal masakan. Bagi korang yang suka masak-masak, memang digalakkan usha blog dia. Memang banyak resepi yang dikongsi. Tapi kalau yang tengah lapar tu, baik pergi makan dulu kalau tak memang menjadi-jadi la kelaparan korang tu..)

Farahanis Waheda - A Light Heart Lives Long
(Cantiknya nama..macam orangnya jugak..)

Nazatul Shima -:: Nazatul Shima ::
(Penulis memang selalu baca entri dia. Blog dia pon cantik sangat!)

Farah Izwani - deQrara
(Student HR management di UiTM Puncak Alam. Chomey nya dia senyum..)

More to come!

psst: Kepada pemilik gambar di atas yang tak suka gambarnya ditampal di sini, tolong bagitau penulis. Penulis akan remove gambar tu. Okay!
Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

10 Tindak Balas:

Nelly The Strange said...

Nice ..:)

I K A :) said...

wah , cantik2 nya suma ;D

beta kupu said...

first pic, cikgu dri swak tu sgt cun+ayu la!

Farahanis Waheda said...

Baru tahu pasal entry ni. Terima kasih :)

h A n Y s said...

Nazatul shima ada iras2 yuna lah!

Patrick Star said...

@beta kupu

kan2...hehe

Patrick Star said...

@Farahanis Waheda

sama2 kasih ;j

Patrick Star said...

@h A n Y s

iye lah, baru prasan...

Nor Zilla Sensei said...

wah...ade list blogger cute part 10 x? hehe.

Nazatul shima said...

wahh..baru bace pasal entri..thank you awk ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...