OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Friday, 17 February 2012

Animal Face-Off: Harimau Bintang Lawan Buaya

Dalam post sebelum ni kita dah saksikan beberapa siri animal face-off seperti beruang lawan harimau dan anjing lawan beruang kutub. Kali ni kita tengok pula pergelutan antara harimau bintang dan buaya yang berlaku di Taman Negara Kruger, Afrika Selatan.


Menurut Hal Brindley yang merakam kejadian tersebut, harimau bintang itu bertindak menyerang seekor buaya kerana kelaparan. Jom saksikan apa kesudahannya...





















sumber: halbrindley.com
Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

6 Tindak Balas:

Zahirah Dzulkifli said...

Uih, dasyat noh harimau tu. Kalah buaya darat. Ekekeke

Malyhah Eyna said...

singgah cney :)

zalin onceitalk said...

harimau tu amek ksempatan kat buaya darat..isk3..

Anonymous said...

Buaya tu kecik bolehlah, cuba yang saiz dia yang 14 meter panjang. Sekali libas, 5 hari harimau bintang tu duk kat ICU.

Arman said...

Harimau Bintang tu mesti dah buah kajiselidik dulu.. walaupun lawannya seekor buaya tapi kecil dan lemah ditambah pula dengan kelaparan mendesak, apalagi jadi lauk la jawabnya.. ⇨┬║Senikk┬║

Anonymous said...

Padan muka Buaya tu . Kecik x kecik . Aku benci buaya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...