OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Wednesday, 8 February 2012

Betul Betul Sweet - Blogger Cantik Di Malaysia (Part 5)

Okay, part kelima ni special sikit berbanding part-part sebelum ni. Kenapa? Sebab kali ni penulis akan dedahkan pada semua pembaca, blogger paling HOT di Malaysia. Nak tahu siapa? Jawapannya ada dalam post ini...

Wuuuuu...macam retis youuuuu!

Liyana Mardiana - Skema itu HOT 
(Inilah dia blogger paling HOT abad ini. Yana, you lagi HOT meleHOT kalau pakai macam ni taw!)

Zafirah Hanis - BITS OF BEADS

Yuyu Zulaikha - Yuyu Zulaikha

Farah Ilyana - hentakbelipat

Nazneen Najib - .NazneenNajib.

More to come!

psst: Tak pasal-pasal kucing dalam Puss In Boot jadi "cover girl" kali ni...hehehe
psst: Kepada pemilik gambar di atas yang tak suka gambarnya ditampal di sini, tolong bagitau penulis. Penulis akan remove gambar tu. Okay!
Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

17 Tindak Balas:

LiSaSuKe's said...

wow~ memang cun yg 1st tuu...

sabree hussin said...

dah macam model pulak diorang ni semua

eva said...

semua blogger femes tu ada gaya dia tersendiri dlm blog.. mmg menarik.. suka bc blog2 org2 cantek ni..hehe

haha klakar lah tgk kucing tu.. comel jer..kalau lah kucing sy boleh buat mcm tu.. hahaha :D

kip said...

nak cadangkan ni ==>
http://amiranaddia.blogspot.com/

Patrick Star said...

@LiSaSuKe's

dia dh lama ada blog. cuma dulu guna blogspot skang dh ada domain sendiri...

Patrick Star said...

@sabree hussin

diorg ni memang model pon...huhu

Patrick Star said...

@eva

klo bella bleh buat camtu, konpem gua dah kidnep awal2..ngeee

Patrick Star said...

@kip

thanks. kip ade blog x?

kip said...

sori..xde.. silent reader..hehe

Qil_H0shi said...

indh sunggoh ciptaan Allah :D

Hana_Maroo said...

salam kenal.. smua hot hot.. terkejut pulak bl igt kuceng tu jd 1st of the entry utk blogger hot..

saya said...

eh2.akak angkt kite lagih la.kak yuyu :)

*gelak sopan

dear yayah said...

best blog diorg :)

masmaribellmastura said...

hehehe..retis taw..

Al Kisah said...

blog abg kacak tak der ka? mana tau alkisah tercalon ka..

jasa setting blog said...

waw bener cantik cantik ni

Arkaan ku said...

keren bener cantik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...