OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Tuesday, 17 April 2012

Betul Betul Unik - Rumah Piano Di China (5 Gambar)

Rumah untuk pencinta muzik

Rumah Piano ini terletak di Bandar Huainan, salah sebuah daerah di China. Walaupun ia dipanggil dengan nama Rumah Piano (The Piano House), sebenarnya bentuk bangunan ini adalah gabungan dua alat muzik iaitu piano yang besar dan berkilat serta violin transparent yang disandarkan pada piano tersebut. Di dalam struktur violin inilah terletaknya tangga yang membolehkan kita naik ke Rumah Piano. Bangunan ini berfungsi sebagai tempat latihan kepada pelajar muzik daripada kolej berdekatan dan juga menjadi tarikan utama pelancong untuk datang ke kawasan yang baru dibangunkan itu. Penulis yakin sesiapa sahaja yang tengok rumah ni pasti "jatuh cinta" dengannya kan?






Sumber: Inthralld
Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

4 Tindak Balas:

ANISA said...

awesome2!!!

Sis AI said...

Wow! Sapa melepak kat dlm tu?? Mmg dlm tu gerenti org2 seni punya..

IdaRaida said...

saya tengok gambar jep dah jatuh cinta :)

najibah('; said...

singgah sini ! perghh , awwsome gilaa :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...