OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Wednesday, 4 April 2012

Betul Betul Kreatif - Projek Little People Oleh Slinkachu (20 Gambar)

Karya ini dibiarkan di London

Slinkachu merupakan seorang artis berbakat dari London dan juga pernah menjadi direktor seni. Dalam projek beliau yang bertajuk Little People, beliau telah menghasilkan pelbagai senario dengan menggunakan patung mini, mengambil gambar, lalu meninggalkannya di tempat tersebut. Ini kerana, beliau mahu orang awam sekarang lebih peka dengan persekitaran mereka. Jadi kalau korang pergi melawat London, jangan lupa check kiri kanan, mana tahu terjumpa karya Slinkachu ni.





















Sumber: Slinkachu.com & Little People
Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

5 Tindak Balas:

luqman zakaria said...

hebat2~ kreatif betul~

shahrazali said...

menarik meyh.....kalau aku jumpa kt mana2,,,aku pun nk ambil gmbr jgk...
tp ntah bila nk sampai london..hahaha...

ary_lee said...

woaaahhhh~~
amazing!

ANISA said...

suka 2 gambar...yg mesin atm dgn last sekali...mcd ufo

Zamani said...

gambar mesin atm kat batu tu cun!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...