OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Friday, 6 April 2012

Betul Betul Kreatif - Pelangi Daripada 2,500 Kereta Mainan (4 Gambar)

Car Atlas

Artis yang berpengkalan di UK, David T. Waller telah menyusun 2,500 buah kereta mainan untuk menghasilkan sebuah karya yang menyerupai warna pelangi. Pada tahun lepas, karya yang bertajuk Car Atlas ini telah memenangi anugerah People’s Award di Arts Depot Open.





Sumber: David T. Waller & DeMilked
Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

7 Tindak Balas:

.eypgonzales. said...

kalau dari dekat tengok , tak cantik lgsung ! bile dr jauh , nmpak kepelangian tu kan .. HEHEHEHE :)

ANISA said...

giler cool!!! adik ada byk kereta mainan kat umah...nnt nak try la...kekekekeke

shahrazali said...

lawa la siot........mcm yg orang india sllu buat pun ada jgk...apa ntah nama dia...tp diorg sllu buat masa deepavali..

Patrick Star said...

@.eypgonzales.

itulah, kalau dh kreatif guna apa pun bleh nmpk cantik ;)

Patrick Star said...

@ANISA

try jgn xtry. ajak adik tu skali..hehe

Patrick Star said...

@shahrazali

yg diorg buat guna beras tu eh? itu diorg panggil rangoli

kereta mini said...

nice info

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...