OhmygojesShop

OhmygojesShop
Let's Go Shopping at OhmygojesShop!

Friday, 13 April 2012

Koleksi Gambar Lawak #21 (10 Gambar)

Ceriakan hari anda dengan senyuman...











Yang mana satu feveret korang?
Lagi gambar² lawak di --> I Never Laugh
Suka dengan artikel ini? Klik butang LIKE untuk share dengan rakan² anda d^_^b

6 Tindak Balas:

shahrazali said...

hahaha..pagi2 dah buat kelakar ek ko patrick.....gmbr x bleh blah sume.

lynn kamarul said...

comel kan .. hak hak yg lawak pun ada

ANISA said...

gmbr 1st giler kelakar...ada gk teringin nk buat...yg 7e tu...hahahahahhaahha

cahaya hidayah said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
senang hati lepak kat sini...urm..saya ada sesuatu yang mampu mengubah hidup anda.
anda mampu menjana pendapatan lebih dr biasa...hanya 3 bulan pertama anda boleh dpt RM30 000. dan terus meningkat...anda boleh lakukan walaupun anda seorang pelajar, suri rumah,atau yang sudah bekerja....jika anda berminat, sila hubungi iesya: 0126025279.

Sis AI said...

Hahaha! Smart gila, lgi2 gmbar last. Comel gilaaa! XDD

frengky said...

hahaha like it

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...